Copyright Policy

 

Copyright Policy – 20-12-2012

 

www.PartyStarters.nl is de webshop van PartyStarters, een onderdeel van Protozoan in Amsterdam, Nederland. Protozoan is eigenaar van de domeinnaam, de handelsnaam en heeft licenties verworven voor de softwarepakketten die in deze webshop gebruikt worden. Indien u van mening bent dat wij inbreuk maken op rechten van derden, dan verzoeken wij de eigenaar van die rechten met ons contact op te nemen.

Iedere serieuze melding van inbreuk op rechten van derden zullen wij beoordelen. Indien de melding terecht is zullen wij de betreffende gegevens aanpassen of verwijderen. Een serieuze melding bevat tenminste de volgende onderdelen:

·         Een fysieke of electronische handtekening van een persoon die geautoriseerd is om namens de eigenaar van het recht/de rechten waarop wij inbreuk maken op te treden.

·         Identificatie van het copyright, trademark of andere rechten waarop de inbreuk betrekking heeft.

·         De URL(s) of productnummer(s) die verwijzen naar het ontwerp of de gegevens waarop de inbreuk betrekking heeft. Een algemene verwijzing naar www.PartyStarters.nl is niet voldoende, u dient een volledige, gedetailleerde link te vermelden.

·         Uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

·         Een verklaring waarom u van mening bent dat het ontwerp(element), de tekst(en) of producten in de door ons toegepaste vorm niet toegestaan zijn door de eigenaar van de rechten, diens vertegenwoordiger of de wet.

Onze Copyright Officer kunt u bereiken via ons contactformulier.

 

PartyStarters.nl is een label van Protozoan.nl
KVK-nummer 34254285, BTW-nummer NL117400154B01, Nwe Keizersgracht 15 C 1018 VA Amsterdam